HU RO
logo
Név:
E-mail:
Rezidentiatul ar putea trece la educatie
Cristian Adomnitei, ministrul Educatiei a declarat recent ca intentioneaza sa treaca rezidentiatul de la Ministerul Sanatatii la Educatiei pentru a putea fi recunoscut in Europa. Potrivit ministrului, in majoritatea tarilor Uniunii Europene, rezidentiatul este sub umbrela Ministerului Educatiei..
Elküld  /  Nyomtat

Medicamente mai ieftine de la 1 noiembrie
Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii promite medicamente mai ieftine cu 15% de la 1 noiembrie. Potrivit ministrului Sanatatii, reducerea de pret va fi aplicata atat la medicamentele compensate si gratuite, cat si la cele achizitionate fara prescriptie medicala.
Elküld  /  Nyomtat

Bugetul santatii a fost majorat
Guvernul a aprobat a doua majorare a bugetului pe anul 2007. Fondul national unic de asigurari sociale de sanatate va fi majorat cu 422,5 milioane de lei, in principal pentru finantarea serviciilor medicale si medicamentelor
Elküld  /  Nyomtat

Medicamentele cu drept de circulatie in Romania
Agentia Nationala a Medicamentului a aprobat si publicat lista medicamentelor cu drept de circulatie in Romania si care se elibereaza pe baza de prescriptie medicala. Medicamentele sunt prezentate in ordinea alfabetica a denumirilor comerciale.
Elküld  /  Nyomtat

Nicolaescu le-a promis medicilor de familie dublarea veniturilor in 2008
Vom dubla veniturile medicilor de familie. Vom avea spitale dotate la standarde internationale. Continua licitatiile pentru achizitionarea aparaturii de inalta performanta.
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Bugetul sanatatii va creste cu 1 miliard euro
Bugetul sanatatii va creste in 2008 cu 1 miliard de euro” promite Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii. Vasile Ciurchea, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate a declarat ca fondul national al asigurarilor de sanatate din 2008 va creste cu 29%.
Elküld  /  Nyomtat

Rezidentiatul se va da pe centre regionale
Rezidentiatul se va sustine, de anul viitor, pe centre regionale, a anuntat ieri ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu. El a precizat ca vor fi alocate locuri pentru rezidentiat pe post, pentru a se asigura medici pentru zonele defavorizate
Elküld  /  Nyomtat

Rezidentiat 2007
Site-ul oficial al concursului de Rezidentiat, sesiunea 2007 este www.rezidentiat2007.info
Elküld  /  Nyomtat

Medicii tineri, tinuti cu sila in tara
Potrivit unui proiect al Ministerului Sanatatii, medicii tineri ar putea sa fie obligati fie sa-si plateasca studiile, fie sa profeseze in tara 14 ani. Mai multe detalii pe http://www.medicalnet.ro
Elküld  /  Nyomtat

Bugetul Ministerului Sanatatii ajunge la 4,5% din PIB in 2008
Bugetul Ministerului Sanatatii pentru anul 2008 va atinge 4,5% din PIB, adica cu 27% mai mare decat cel din acest an.
Elküld  /  Nyomtat

Primul video-blog al unei personalitati medicale
Revista online a Colegiului Medicilor din Romania lanseaza primul video-blog al unei personalitati din lumea medicala romaneasca. Este vorba despre prof. dr. Vasile Astarastoae, secretarul general al Colegiului Medicilor din Romania. Adresa blogului este www.medicalnet.ro/blog/astarastoae/
Elküld  /  Nyomtat

Pozitia AMFB si SNFB referitoare la legea care reglementeaza medicina alternativa
Alegeri la Colegiul Medicilor din Romania Membrii Colegiului Medicilor din Romania vor alege conducerea pentru mandatul 2007 - 2011 in perioada 1 noiembrie - 15 decembrie 2007.
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Evaluarea starii de sanatate se extinde
Incepand de anul viitor, programul de evaluare a starii de sanatate a populatiei va fi continuat cu programe speciale pentru combaterea cancerului de col uterin si a cancerului mamar, a anuntat Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii.
Elküld  /  Nyomtat

Conditiile de recunoastere a diplomelor medicilor
Guvernul a adoptat in ultima sa sedinta, printr-o Hotarare, conditiile de recunoastere a diplomelor, certificatelor si titlurilor de medici, medici dentisti, farmacisti, asistenti medicali generalisti sau moase eliberate de un stat membru al UE, de un stat apartinand Spatiului Economic European sau de Confederatia Elvetiana.
Elküld  /  Nyomtat

26-28 octombrie 2007 Prima Conferinta Romano-Maghiara de Pneumologie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Miercurea Ciuc
Elküld  /  Nyomtat

Valoarea definitiva a punctului in medicina primara si ambulatoriul de specialitate [ 2008-04-10 ]
CNAS a publicat valoarea definitiva a punctului din medicina primara si ambulatoriul clinic de specialitate.
Mai multe detalii pe
http://www.medicalnet.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=353&Itemid=83
Elküld  /  Nyomtat

Cabinete in mediul rural cu bani de la Banca Mondiala
Ministrul Sanatatii a anuntat ca in 2008 vor fi deschise 50 de cabinetele medicale la tara, inclusiv unitati locative pentru medici, cu fonduri de la Banca Mondiala. Investitia se va ridica la 9 milioane de euro.
Elküld  /  Nyomtat

Alegeri la Colegiul Medicilor din Romania [ 2008-04-12 ]
Membrii Colegiului Medicilor din Romania vor alege conducerea pentru mandatul 2007 - 2011 in perioada 1 noiembrie - 15 decembrie 2007.
Elküld  /  Nyomtat

CMR a infiintat o comisie de legatura cu invatamantul universitar [ 2008-07-17 ]
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Cursuri EMC online pe teme de bioetica [ 2008-07-30 ]
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Doriti credite EMC? Urmati cursurile online de pe www.medicalnet.ro/emc [ 2008-10-01 ]
Elküld  /  Nyomtat

Calitatea europeana in medicina de familie [ 2008-10-14 ]
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Inscrierea la rezidentiat s-a prelungit pana la 24 octombrie [ 2008-10-22 ]
Ministerul Sanatatii Publice a prelungit termenul de inscriere la concursul de rezidentiat pana in 24 octombrie inclusiv, dupa ce saptamana trecuta a aprobat schimbarea datei de sustinere a concursului pentru 16 noiembrie si suplimentarea numarului de locuri pentru sesiunea din acest an cu 78. In urma discutiilor purtate de ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, cu absolventii Universitatii de Medicina si Farmacie s-a convenit ca pana la 23 octombrie sa se analizeze posibilitatea majorarii numarului de locuri anuntate pentru acest concurs. �n aceste conditii, MSP anunta prelungirea termenului ...
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Proiect de telemedicina in urgenta [ 2008-10-14 ]
Potrivit dr. Raed Arafat, subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii Publice, un proiect de telemedicinea va lega 40 de camere de urgenta din toata tara cu unitatea din Targu Mures.
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Rezidentiat 2008 [ 2008-10-15 ]
Universitatile de medicina din Romania ar putea scolariza mai multi rezidenti fata de numarul anuntat, daca nu ar exista asertiunea Ministerului Sanatatii, declara presedintele Colegiului Medicilor din Romania (CMR), Vasile Astarastoae, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru MondoNews.
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Medicii ar putea fi obligati sa aleaga intre sistemul public si cel privat [ 2008-10-22 ]
Medicii ar putea fi pusi in situatia de a alege fie cabinetele sau clinicile particulare, fie sistemul public pentru a profesa, combinarea lor fiind interzisa. Aceasta este noua propunere a Ministerului Sanatatii Publice, propunere care in cel mult o luna va fi adoptata sau nu. Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a explicat ca propunerea a avut ca punct de plecare plingerile primite atit de la medici, cit si de la pacienti, plingeri in care medicii isi reclama colegii fie ca stau degeaba
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Termenul de inscriere la rezidentiat a fost prelungit [ 2008-10-27 ]
Examenul de rezidentiat a fost amanat de la data de 18 octombrie la data de 16 noiembrie 2008. Decizia a fost luata in urma discutiilor purtate de reprezentantii absolventilor de medicina promotia 2008 cu ministrul sanatatii.
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Taxe prea mari pentru evaluarea cabinetelor medicale [ 2008-10-27 ]
Colegiul Medicilor din Romania a trimis Ministerului Sanatatii Publice si Casei Nationale de Asigurari de Sanatate o serie de amendamente referitor la proiectul de modificare a ordinului comun al Ministerului Sanatatii Publice si Casei Nationale de Asigurari Sociale de Sanatate cu nr. 1211/325/2006
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Revin plafoanele la medicamente compensate [ 2008-10-27 ]
Se pare ca nu scapam de cozi la medicamente compensate si gratuite. Eliminarea plafoanelor pentru medicamente nu va tine prea mult. Cel putin asta lasa de inteles un proiect de act normativ, potrivit caruia, de la inceputul anului viitor, restrictiile la medicamentele cu pret redus se vor muta de la farmacii la cabinetele medicilor de familie care vor avea stabilit, in fiecare luna, un buget in limita caruia vor putea sa prescrie medicamente compensate
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Zilele Medicale Transilvănene ed. XII. Miercurea Ciuc / 20-22.XI.2008 [ 2008-11-03 ]
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Spitalele trec in curtea primariilor [ 2008-11-03 ]
Managerii nu vad cu ochi buni aceasta schimbare Unitatile spitalicesti cu paturi vor trece in administratia autoritatilor locale, de anul viitor.
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Se va introduce cardul profesional pentru medici [ 2008-12-15 ]
Colegiul Medicilor din Romania a anuntat ca pana la sfarsitul anului 2010 va introduce cardul profesional pentru medici. Anuntul a fost facut in urma dezbaterii pe marginea cardului european ce a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute intre reprezentanti ai Consiliului Europei, Ministerului Sanatatii, Colegiului Farmacistilor din Romania si Colegiului Medicilor Dentisti
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Un medic are nevoie de ajutor [ 2009-01-08 ]
Dr. Gabriel Iordache a fost diagnosticat cu leucemie si are nevoie de un transplant de maduva. Costul operatiei este de 150.000 de euro, pana in prezent au fost stranse doua treimi din aceasta suma.
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Ministerul Sanatatii a stabilit calendarul de examene si concursuri organizate in 2009 [ 2009-01-15 ]
Ministerul Sanatatii a stabilit calendarul de examene si concursuri care vor fi organizate in anul 2009 pentru medici, medici dentisti, farmacisti, biologi, biochimisti si chimisti
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Rețeaua Info-Sănătate lanseaz㠓Ziarul Comunității Medicale” [ 2009-01-26 ]
“Ziarul Comunității Medicale” este o publicație gratuită dedicată exclusiv știrilor și informațiilor despre comunitatea medicală, cu un tiraj de 30.000 ex. lunar
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

S-a publicat tematica pentru examenul de primariat [ 2009-02-05 ]
Examenul de obtinere a gradului de medic primar va avea loc pe 17 iunie 2009, potrivit calendarului de examene si concursuri organizate de Ministerul Sanatatii in acest an. Tematica pentru acest examen a fost revizuita si modificata de Comisia de specialitate si aprobata de Ministerul Sanatatii Publice, aceasta urmand sa intre in vigoare incepand cu acest an
Elküld  /  Nyomtat

Ministerul Sănătății [ 2009-02-11 ]
Ministerul Sănătății a realizat încă un pas important spre descentralizare, prin reorganizarea Direcțiilor de Sănătate Publică
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Ministerul Sănătății a stabilit reglementări și norme clare de lucru între Unitățile de Primiri Urgențe și secțiile de spital [ 2009-02-11 ]
Dr. Ion BAZAC, Ministrul Sănătății a agreat astăzi impreuna cu managerii principalelor spitale de urgență din țară forma finala a solutiilor propuse de Ministerului Sanatatii pentru rezolvarea disfuncționalitățile dintre unitățile de primiri urgențe și secțiile de spital.
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Test de selectie de intrare in rezidentiat [ 2009-02-13 ]
Duminica, 22 martie 2009, Ministerul Sanatatii organizeaza test de selectie de intrare in rezidentiat cu timp partial in specialitatea medicina de familie. Selectia se va desfasura in centrele universitare medicale: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Timisoara si Targu-Mures.
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Personalul din sistemul sanitar își va păstra locurile de muncă și drepturile salariale câștigate până în prezent [ 2009-03-05 ]
Ion BAZAC, ministrul Sănătății a participat astăzi, 5 martie 2009, la ședința Consiliului Național al Federației Sanitas. După întâlnire, ministrul Sănătății a afirmat că, așa cum a promis, acordul semnat anul trecut de sindicate și Ministerul Sănătății va rămâne valabil. Dr. Ion BAZAC i-a informat însă pe reprezentanții Federației Sanitas că numai după 15 aprilie a.c., când se vor cunoaște rezultatele evaluării situației financiare a sistemului și a României se va decide în ce termeni s-ar putea majora veniturile salariale ale personalului din sistem. Personalul din sistemul sanitar primește acum, pe lângă salariul de bază, sporul de vechime, sporul de prevenție de 11%, sporurile diferențiate în funcție de specialitate și alte 2 prime de stabilitate la nivelul salariului de bază. „Am avut astăzi o discuție transparentă cu reprezentanții celor 41 filiale Sanitas din țară în care le-am prezentat prioritățile Ministerului Sănătății, dar și problemele macroeconomice cu care se confruntă Guvernul României în prezent. Am convenit cu partenerii nostri sociali că numai împreună vom putea rezolva problemele existente la nivelul sistemului. Le-am promis că ne vom întâlni lunar pentru a putea să ne informăm reciproc despre discuțiile și deciziile luate”, a declarat ministrul Sănătății, Ion BAZAC.
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Ministerul Sănătății - comunicat de presã [ 2009-03-06 ]
Managerii de spital vor publica veniturile și cheltuielile unităților sanitare pe site –ul e-sănătate.
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Ministerul Sănătății -comunicat de presa [ 2009-03-13 ]
Ministerul Sănătății și Colegiul Medicilor din România au încheiat, astăzi, un protocol de colaborare, pe o perioadă de 4 ani
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Congresul National de Nefrologie, Dializa si Transplant Renal [ 2009-04-09 ]
Cel de al V-lea Congres National de Nefrologie, Dializa si Transplant Renal cu participare internationala va avea loc pe 10-11 aprilie 2009, la Hotel Intercontinental, etaj 1, Sala Ronda.
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Ziua Mondiala a Sanatatatii [ 2009-04-07 ]
Ziua Mondială a Sănătății, care se marchează în fiecare an pe 7 aprilie, are, în acest an, deviza 'Salvăm vieți, pregătim spitalele pentru situații de urgență'. Principalele probleme care se au în vedere, cu acest prilej, sunt evaluarea siguranței spitalelor, pregătirea personalului sanitar, implicarea tuturor partenerilor în planificarea răspunsului în cazul situației de urgență
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Ministerul Sănătății [ 2009-04-22 ]
Comunicat Procesul de evaluare a managerilor din spitale s-a prelungit până în data de 30 aprilie 2009
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Colegiul Medicilor vrea solicitare la domiciliu, în locul centrelor de permanență [ 2009-04-23 ]
Colegiul Medicilor din România (CMR) a propus, marți, Comisiei de Sănătate a Senatului, serviciile medicale la domiciliu în afara orelor de program, ca alternativă la asistența medicală în centrele de permanență, informează NewsIn.
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

COMUNICAT DE PRESĂ [ 2009-04-24 ]
Discursul ministrului Sanatatii, dr. Ion Bazac, la expozitia ROMMEDICA
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

CMR susține o lege unică a salarizării bugetarilor [ 2009-04-28 ]
Colegiul Medicilor din România solicită în mod imperativ consultări în vederea îndreptării inechităților cuprinse de proiectul de lege unică a salarizării bugetarilor care îi afectează grav pe medici.
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Ministerul Sănătății- COMUNICAT DE PRESĂ [ 2009-05-06 ]
S-a incheiat evaluarea activitatii managerilor din institutiile publice.
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Comunicat de presa - functionarea SIUI [ 2009-05-11 ]
Sistemul Informatic Unic Integrat creeaza din nou serioase probleme medicilor. “In 13 judete s-a blocat raportarea pe sistemul SIUI intrucat CNAS nu si-a actualizat programul conform noilor norme de aplicare a Contractului Cadru p 2009 desi a avut la dispozitie 30 de zile de la aparitia acestor norme in Monitorul Oficial”, a declarat dr. Viorel Radulescu, secretarul general al Colegiului Medicilor din Romania.
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Ministerul Sănătății - COMUNICAT DE PRESA [ 2009-05-20 ]
Măsuri ale MS la Spitalul Municipal Toplița
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Programe de screening pentru cancerul de san si de col [ 2009-06-24 ]
Ministrul sanatatii, dr. Ion Bazac, a anuntat ca începând de anul acesta, va demara doua programe de screening pentru depistarea precoce atât a cancerului mamar, cât si a cancerului de col uterin.
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Ministerul Sănătății - COMUNICAT DE PRESA [ 2009-06-24 ]
Ministerul Sănătății și medicii de familie au ajuns la un acord în ceea ce privește centrele de permanență.
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

COMUNICAT [ 2009-08-27 ]
Ministerul Sănătății schimbă modul de organizare a Rezidențiatului și dă posibilitatea tuturor absolvenților de medicină să obțină o specialitate
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Ministerul Sănătății - Comunicat de presã [ 2009-10-07 ]
Fonduri pentru plata salariilor
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Ministerul Sănătății -COMUNICAT DE PRESĂ [ 2010-01-07 ]
Attila Cseke, ministrul Sănătății a prezentat astăzi prioritățile Ministerului Sănătății pentru anul 2010
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Ministerul Sănătății - COMUNICAT DE PRESĂ [ 2010-01-07 ]
Repartizarea celor 1500 de locuri suplimentate de rezidenți medicină de familie
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

MINISTERUL SĂNĂTĂȚII - Comunicate de presa [ 2010-03-11 ]
CSEKE Attila, ministrul Sănătății a discutat în această după-amiază cu reprezentanții Federației TESA.
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Comunicat U.M.F Tg.Mures [ 2010-03-22 ]
Colegiul Judetean al Medicilor Mures in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie Tg. Mures a demarat incepand cu 1 martie 2010 un program de educatie medicala continua la distanta (EMCD).
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Observatii si propuneri CMR la CO-CA 2010 [ 2010-03-18 ]
Aprobate in sedinta Consiliului National al CMR din 12 martie 2010
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

MINISTERUL SANATATII-Comunicat de presă [ 2010-04-08 ]
Lansarea programului de tratament invaziv a pacientilor cu infarct miocardic acut
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

MINISTERUL SĂNĂTĂȚII-Comunicat de presã [ 2010-04-12 ]
Ghiduri de practica medicala elaborate de comisiile de specialitate ale MS
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

MINISTERUL SĂNĂTĂȚII-Comunicat de presã [ 2010-05-06 ]
La propunerea Ministerului Sănătății, Guvernul a stabilit, prin Hotărâre de Guvern standardul, de cost pentru unitățile medico-sociale.
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

MINISTERUL SĂNĂTĂȚII-Comunicat de presã [ 2010-05-20 ]
Se pot incheia angajamente suplimentare pentru plata medicamentelor compensate si gratuite
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

MINISTERUL SĂNĂTAȚII - comunicat de presã [ 2010-05-27 ]
Noi prevederi privind judecarea mai facilă a cazurilor de malpraxis
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

MINISTERUL SĂNĂTĂȚII - cominicate de presă [ 2010-10-07 ]
Ministerul Sănătății a stabilit condițiile în care se va desfășura anul acesta concursul de intrare în Rezidențiat.
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Zilele Medicale Transilvănene ed. XIV. Miercurea Ciuc / 11-13.XI.2010 [ 2010-11-01 ]
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Comunicat de presa - Reforma in sectorul spitalicesc [ 2011-01-10 ]
Procesul de reorganizare a sistemului spitalicesc din România, continuă
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Comunicat de presă [ 2011-01-20 ]
Medicii de familie vor avea obligația de a asigura continuitatea asistenței medicale primare în centrele de permanență, în afara programului de lucru
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Comunicat de presă [ 2011-01-31 ]
Noi reguli privind organizarea concursului de Rezidențiat
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Comunicat de presã [ 2011-05-19 ]
Intalnire a ministrului Sanatatii cu Președintele Organizației Mondiale a Medicilor de Familie
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Alegerea membrilor comisiei de disciplinâ [ 2011-09-02 ]
Regulament electoral
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Alegeri pentru comisiile de disciplină [ 2011-10-05 ]
n luna octombrie vor avea loc alegeri pentru comisiile de disciplină dupa următorul calendar: 03-09.10.2011: alegeri pentru comisiile de disciplină de la nivel teritorial
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Ministerul Sănătății - Comunicat de presă [ 2011-12-28 ]
Lege privind organizarea și funcționarea sistemului de sănătate din România se află, în dezbatere publică
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Ministerul Sănătății - Comunicat de presă [ 2012-04-20 ]
Comunicat de presă Proiectul de Lege privind modificarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, în dezbatere publică
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Simpozion [ 2012-05-11 ]
Managementul bolnavului cu patologie de prostatã în cabinetul medicului de familie
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Alegeri electorale pentru organele de conducere la Colegiul Medicilor Harghita [ 2015-11-18 ]
Primul tur de scrutin al alegerilor electorale pentru mandatul 2015-2019 va avea loc în zilele de 29,30 noiembrie și 1 decembrie 2015 între orele 8,00-20,00, la sediul colegiului. Declarațiile de candidaturi se vor depune în perioada 09-20 noiembrie 2015 . Regulamentul electoral se poate studia pe pagina web: www.cmhr.ro Informații suplimentare se pot obține la telefon nr.0266-371688 zilnic între orele 8.00-16.00 Comisia Electorală Județeană Harghita
Elküld  /  Nyomtat

Alegeri electorale pentru organele de conducere la Colegiul Medicilor Harghita [ 2015-11-27 ]
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

XX. ORVOSBÁL - AL XX-LEA BAL AL MEDICILOR [ 2016-01-13 ]
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Program științific - Cursuri de perfecționare [ 2016-10-17 ]
Elküld  /  Nyomtat

Colegiul Teritorial Harghita al Medicilor din România anunță organizarea alegerilor pentru constituirea Comisiei de Disciplină teritorială. [ 2017-10-17 ]
Alegerile vor avea loc în data de 27 octombrie 2017 între orele 08,00 – 20,00 la sediul colegiului, Miercurea Ciuc, Str.Harghita Nr.6. Tel/fax: ( 004 )0266-371688
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Program științific - Cursuri de perfecționare [ 2017-10-19 ]
Elküld  /  Nyomtat

Colegiul Teritorial Harghita al Medicilor din România anunță reorganizarea alegerilor pentru constituirea Comisiei de Disciplină teritorială- turul [ 2017-10-31 ]
Alegerile vor avea loc în data de 6-7 noiembrie 2017 între orele 08,00 – 20,00 la sediul colegiului
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Înscrieri în grupul de discuții CMHR [ 2017-12-04 ]
În ultimele zile am trimis mai multe invitații, pentru a crea un grup de discuții, esențial pentru schimbul de informații mai eficientă între CMHR și medicii din Harghita. Cine nu a primit invitație poate să se înscrie accesând lincul de mai jos.
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

AL XXII-lea bal al medicilor [ 2018-01-22 ]
Borzont, Pensiunea Dorka
Tovább  /  Elküld  /  Nyomtat

Invitație [ 2018-01-24 ]
Elküld  /  Nyomtat

FŐOLDAL  |  TÖRVÉNYES KERET (ro)  |  VEZETŐSÉG  |  ÜGYOSZTÁLYOK  |  ORVOS ADATBÁZIS  |  TÖRVÉNYTÁR (ro)
AKTUÁLIS  |  SAJTÓFIGYELŐ  |  HASZNOS LINKEK  |  HASZNOS INFORMÁCIÓK  |  ELÉRHETŐSÉG